Relaxen in het Victoria Resort, Mu Nue (Phan Thiet)

Toen we afgelopen woensdagmiddag hier aankwamen was het nog te kort licht om huisjehet Resort goed te bekijken, wel konden we resort2alvast genieten van een prachtig bungalow in een exotische omgeving. Een prachtige kamer met een heerlijk bed en goede facilitaten kamer1zoals een luxe badkamer en buiten buitendouchedouche. Na het diner in het sfeervolle open restaurant met uitzicht over het Resort en zee sloten we de dag af door met de familie te FaceTimen.
5/2 Heerlijk uitgeslapen en welkom geheten door de plaatselijke “kanariepiet” die vogel1vogel2regelmatig langs het raam vloog alsof hij binnen wilde komen. Toen aan het ontbijtbuffet in het restaurant dat nu een prachtig uitzicht bood op de vissers die vlak aan de kust hun netten legen en weer neerlaten voor een volgende vangst. Vandaag een lekker rustig dagje aan een van de twee zwembaden met al zwemmend uitzicht over de woeste branding. Eind bbqbuffet1zwembad2van de middag naar het dorpje gewandeld, uurtje heen en uurtje terug, was even lekker na zo’n dagje luieren. Daarna een heerlijk buffet incl. BBQ met een geweldige keus aan heerlijke en minder heerlijke (zoals kikkers) gerechten. Het was weer een heerlijke dag met prachtig weer en … morgen nog een!

6/2 Wordt eentonig, ondanks dat deze dag veel lijkt op resturantgisteren genieten we volop en wij niet alleen, ook onze reisgenoten zijn erg entousiast overzee deze stek. Het is heerlijk om na al die drukke reisdagen met al die indrukken op deze manier even op adem te komen. De website van het Resort noemt het een “Luxury and Unforgetteble Experience”, en daar zijn we hetboulevard

ondergaandezonhelemaal mee eens!! Vanavond lopen we weer de weg langs het strand naar het dorpje en gaan maar eens voor de verandering in een Duits restaurant eten,eten duits het was heerlijk. Terug naar het Resort met de taxi en voor het slapen gaan de koffer weer grotendeels ingepakt want morgen gaat de wekker weer vroeg af.

Dit bericht is geplaatst in Vietnam 2015. Bookmark de permalink.

4 reacties op Relaxen in het Victoria Resort, Mu Nue (Phan Thiet)

  1. Roy en Alice schreef:

    Hoi Margreet en Ad,

    Wat een heerlijke vakantie hebben jullie!
    Wat een veelheid van indrukken zullen jullie moeten ‘verwerken’, qua geuren, wat je hoort, hoort vertellen, de verhalen over de narigheid en de leuke verrassende dingen, de verschillende omgevingen en natuurverschijnselen en temperaturen, dan nog de groep…het is heel veel, maar wel heel boeiend en leuk zo te lezen.
    Wij zijn onze rondreis in Marokko in een fotoboek aan het zetten. We zijn al op pagina 2! Onze reis was ook heel interssant, maar wij hadden niet zoveel luxe als jullie…echt te gek voor een paar dagen in zo’n prachtige rustige en comfortabele omgeving na alle gesjouw.
    We wensenjullie nog heel veel plezier en fijne ontmoetingen toe.
    Wij waanden ons in Marokko al in een heel andere wereld, hoe zal dat voor jullie wel niet zijn….
    Groetjes,
    Royenalice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.